Lesní klub Semínka - květen 2018

18. 5. Přírodní hřišťátko (pro bosé nožky) v Hustopečích na Křížovém vrchu

POZOR, POZOR!! ZA DEŠTIVÉHO POČASÍ SE AKCE PŘESOUVÁ NA JINÝ TERMÍN!!!
Rozhodneme se ráno podle situace. Pokud si nebudete jistí zkuste zavolat mezi 8.30 - 9.00 na tel. čísla: Markéta: 723 338 795
Zdenka: 602 674 140

sraz v Hustopečích v 9.30 na autobusového nádraží pak pěšky vyrazíme na Křížový vrch, místo je pohodlně dosažitelné i s kočárky, kdo chce vědět víc může kouknout sem a sem

24.5. vyjímečně ve čtvrtek...Dobrý den Kociánko!!

KAPELA Z PÍSKOVIŠTĚ

Kdy: každý sudý pátek 9.30 - 11.00h
Kde: na pískovišti u jurty
Pro koho: pro rodiče či prarodiče s dětmi do 3 let
Cena: 50 Kč za rodinu/jeden klubík
Kontakt: Zdenka Mlezivová - eulalije@gmail.com
Máte malé sviště a rádi chodíte na pískoviště? Rádi si zpíváte s stavíte hrady z písku? Tato kapela je pro Vás!! Jediná přání jsou: dozpívat píseň, nahrát ji na tři kila, popadat se za břicho, hledat v písku formu, upéct bábovičku. Pravidelná účast ani přihlašování nejsou nutné. Sledujte náš FB pro aktuální informace (např. zrušení Semínek z důvodu nemoci apod.).

SEMÍNKA NA VANDRU

Kdy: každý lichý pátek budou naše setkání mimo jurtu. Budeme objevovat krásy okolní krajiny a taje místní kultury.
Rádi  objevujete nová místa? Máte srdce dobrodruha? Připojte se k nám!! Sledujte webové stránky a FB Přírodní školky a dozvíte se místo srazu!!

Uskutečněné výlety:
26. ledna 2017 jsme byli v muzeu ve Šlapanicích.
30. března 2017 jsme navštívili dravce v Rajhradě.
27.dubna 2017 procházka v okolí Vojkovického mlýna
25.května 2017 Dobrý den Kociánko