Semínka na kopcu 2018 -2019

Kdy: každé úterý od 9.30 do cca 11.00
Kde: místa srazů pro pestrost našich zážitků i bystření našich myslí různá
Pro koho: pro mamky i taťky a robata, co rádi poznávají kopec Výhon ze všech stran; vhodné pro děti od 0 do 100 let
Cena: mraky domy les nes mě přes kopec
Kontakt: Světlana Zapadlová (svetlana.zapadlova@gmail.com)

Společné vycházky do přírody, pěšky, za každého počasí, lesem nelesem, sadem nesadem, cestou necestou. Začínáme ranní písničkou a přivítáním. Procházky jsou bez organizovaného programu (ale vaše nápady na zpestření jsou vítány). Svačinku s sebou. Skvělý nenásilný a plynulý způsob adaptace dětí, které by chtěly časem začít chodit do Výhonku.

Informace o místech srazu na FB či emailem.
Chcete-li dostávat informace o místech srazu a jiných tajnostech, pak se můžete přihlásit zde vpravo (přihlášení na newsletter Semínka na kopci). Váš email bude použit pouze k rozesílání semínkových lákadel a informací, nebude poskytnut žádné třetí osobě ani nikde zveřejněn. Ze semínkového newsletteru se můžete kdykoli odhlásit.

Semínka na vandru 2018 - 2019

Kdy: čtvrtek dopoledne, dvakrát do měsíce
Kde: místa srazů pro pestrost našich zážitků i bystření našich myslí různá
Pro koho: pro mamky i taťky a robata, psy i koťata, co rádi poznávají nová místa; vhodné pro děti od 0 do 100 let
Cena: mraky domy les nes mě přes kopec
Kontakt: Zdeňka Mlezivová  (eulalije@gmail.com)

Máte srdce dobrodruha? Nedá vám spát vaše touha? Jezdíte rádi na výlety? Máte kolem sebe spoustu dětí? Pak jsou naše spanilé jízdy určeny právě vám. Svačinu zásadně sdílíme, pijeme z pití, co je nejblíž a nudletůdle nejsou potíž :) Čekají nás výlety za zvířaty, do přírody, do divadel, výstav i exkurzí v blízkém okolí. Seznámíte se vy i vaše děti. Programem je prosté bytí.

Informace o místech srazu na FB či emailem.
Chcete-li dostávat informace o místech srazu a jiných tajnostech, pak se můžete přihlásit zde vpravo (přihlášení na newsletter Semínka na vandru). Váš email bude použit pouze k rozesílání semínkových lákadel a informací, nebude poskytnut žádné třetí osobě ani nikde zveřejněn. Ze semínkového newsletteru se můžete kdykoli odhlásit.

SEMÍNKA NA KOPCU

Zde se můžete přihlásit k odběru lákadel ze SEMÍNEK NA KOPCU - NEWSLETTERU.

SEMÍNKA NA VANDRU

Zde se můžete přihlásit k odběru lákadel ze SEMÍNEK NA VANDRU - NEWSLETTERU.