Cesta kolem světa

Procestujeme 5 kontinentů, odhalíme jejich tajemství a budeme usilovat o jejich poklady. Při cestě kolem světa překonáme vyprahlé pouště, rozbouřené řeky i horské štíty. Každý den navštívíme jiné místo na naší planetě.

PŘIHLÁŠKA zde

Letošní léto se sejdou na kopci Výhoně v jurtě Přírodní školky Výhonek, jejím blízkém i širším okolí malí dobrodruzi a cestovatelé. V termínu od 25. - 29. července 2022 chystáme pro starší školkové děti příměstský tábor „Cesta kolem světa“. Skupinu budou provázet výhonkové průvodkyně Peťa Drdová a Terka Bradáčová.

Termín: 25. - 29. července 2022
Provozní doba příměstského tábora: 8:00 – 16:00 h., hlavní program 9:00 – 15:30 h.
Závazná přihláška do 15. dubna 2022. Kapacita 16 dětí. Vyhrazujeme si právo tábor zrušit při zájmu nižším než 10 dětí či z důvodu nepředvídatelných okolností.

Cena: 2.770,- Kč zahrnuje program, jeden celodenní výlet, na každý den oběd a odpolední svačinu, pitný režim (rodiče připravují sami dopolední svačinu).
Čáska 2.470,- Kč  je splatná po potvrzení konání akce na účet: 115-1480580247/0100, jako variabilní symbol prosím uveďte datum narození vašeho dítěte. Zbývajících 300,- Kč se hradí hotově v první den tábora.

PŘIHLÁŠKA zde

Kontakt: Dana Bekker, tel: 792 332 102, email: danusa@email.cz.
Podrobné informace zašleme přihlášeným během června.