Příměstský tábor 2021

Jaro, léto, podzim a zima ve Výhonku
Dá se stihnout vynést Morana, letní koupání, podzimní slavnost i Vánoce v jednom týdnu? My to dáme! A možná přijede i Martin na bílém koni...

Letos jsme se prostě rozhodli udělat si v jednom týdnu celý výhonkový rok. ;)

PŘIHLÁŠKA zde

Letošní léto se sejdou na kopci Výhoně v jurtě Přírodní školky Výhonek, jejím blízkém i širším okolí malí dobrodruzi. V termínu od 26. – 30. července 2021 chystáme pro děti příměstský tábor „Jaro, léto, podzim a zima ve Výhonku“. Skupinu budou provázet výhonkové průvodkyně Hanka Matalová a Alžběta Macková.

Termín: 26. – 30. července 2021
Provozní doba příměstského tábora: 8:00 – 16:00 h., hlavní program 9:00 – 15:30 h.
Závazná přihláška do 15. května 2021. Kapacita 16 dětí.
Vyhrazujeme si právo tábor zrušit při zájmu nižším než 10 dětí či z důvodu nepředvídatelných okolností (např. nařízení vlády omezující provoz letních táborů/ limitující počet účastníků).

Cena: 2.250,- Kč zahrnuje program, jeden celodenní výlet, na každý den oběd a odpolední svačinu, pitný režim (rodiče připravují sami dopolední svačinu).
Čáska 2.000,- Kč  je splatná po potvrzení konání akce na účet: 115-1480580247/0100, jako variabilní symbol prosím uveďte datum narození vašeho dítěte. Zbývajících
250,- Kč se hradí hotově v první den tábora.

PŘIHLÁŠKA zde

Kontakt: Dana Bekker, tel: 792 332 102, email: danusa@email.cz.
Podrobné informace zašleme přihlášeným během června.